Com generar comentaris, likes, compartir… en busca del engadgement!

Com generar l’engadgement:

Per poder generar més activitat en el nostre bloc hem d’establir una relació estable, duradora i profunda amb l’usuari sigui interactuant amb ell o donant-li un tracte especial.

L’hem d’escoltar, observar i establir una conversació amb ell, situant en el nostre punt de mira al client i no a les vendes. Hem de fer que l’usuari busqui la interacció i vulgui repetir-la generant aquesta vinculació emocional cap al nostre producte gràcies a les nostres bones pràctiques.

Font: https://www.40defiebre.com/que-es/engagement

Banner Instagram

Si ens basem amb Instagram una manera de poder aconseguir seguidors i likes, i d’aquesta manera créixer ràpidament és seguir a altres comptes i fixar-nos en el fet que és el que fan, ja que és una bona manera per aprendre quina estratègia funciona millor.

També podem començar a bombardejar a perfils perquè ells també ens segueixin i així donar-nos a conèixer (sobretot en el nostre target).

Font: https://www.marcosseculi.com/social-media/instagram/trucos-instagram-para-conseguir-seguidores/

YouTube

I finalment ens basarem amb YouTube. Unes de les pautes per obtenir més comentaris a les nostres vides i, per tant, més activitat és acabant amb preguntes, així obligaràs als teus seguidors a respondre’t. Si no tens cap comentari, pots començar comentant tu mateix, així als altres no els hi fa vergonya. També, si comentes els comentaris que et fan promouràs aquest sector.

Fes servir les estadístiques d’Agorapulse, ja que t’ajuda a analitzar i identificar quins dels teus vídeos van obtenir una major interacció i per què. A més a més pots crear un concurs, ja que atrauràs moltíssima gent, i sí que és veritat que la majoria només vindran pel concurs i marxaran però hi haurà un percentatge que es quedaran.

I com a punt final s’ha de fer fora els “trolls“, ja que si no els mantenim sota control, poden generar una perspectiva negativa sobre el nostre canal a YouTube.

Font: https://www.agorapulse.com/es/blog/obtener-mas-comentarios-en-youtube

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s